About me

Despre-mine-Loredana-Florea

 

Salut! Sunt Lori si acest blog este un moft!

De cand ma stiu am avut startul mai greoi. De condus m-am apucat la vreo 15-16 ani de cand am facut scoala de soferi (adica la 18 ani), de inotat nu stiu nici acum desi imi propun in fiecare an sa invat. 🙂 Asa si cu blogul acesta, acum.

Am pornit de la ideea de a impartasi experientele de travel pentru ca  mereu oamenii imi spun: “Am vazut ca ai fost plecata. Foarte misto pozele tale de la x…”; “A, ti-am urmarit pozele din Las Vegas  pe facebook/instagram.  Imi doresc si eu!” etc.

In proportie de 90% din calatoriile mele sunt organizate in sistemul “do it yourself” (DIY). Cred ca mai degraba din comoditate oamenii aleg sa calatoreasca prin intermediul agentiilor de turism. Ceea ce nu este  un lucru rau, in special pentru cei care nu sunt “prieteni” cu Internetul.  Ideea nu este de a anula rostul agentiilor, ci de a oferi si o alta varianta, de cele mai multe ori mai avantajoasa din punct de vedere financiar. Astfel, cu un pic de pasiune si un pic mai mult timp de research pe Internet, poti gasi o oferta de nerefuzat!

In medie ies din tara cam de 6 ori pe an. Pentru unii poate parea putin, pentru altii mult. Incep in ianuarie sau februarie cu o vacanta de 10-14 zile undeva la caldura, sa scap de frigul de acasa si apoi continui la fiecare 2 luni cu iesiri de genul city break pentru a-mi incarca bateriile si desigur, clasica vacanta de vara, de 7-10 zile. Probabil undeva la 1 luna/an sunt in vacanta. Dar mai mult despre calatorii in sectiunea de Travel.

In rest, veti mai gasi pe blog articole despre beauty, pentru ca de 14 ani activez in domeniul serviciilor de infrumusetare, deci sunt conectata la sursa.  Ceva evenimente de fashion, culturale, concerte etc. la care am acces prin intermediul jobului si nu numai. Toate acestea, sunt prezentate, desigur, din perspectiva personala.

So, enjoy it!

#samesamebutdifferent